'Når unge deler sig selv og hinanden nøgne'

Foredrag målrettet forældre

”Der er altså intet forkert eller underligt for den sags skyld i som teenager at sende billeder af sig selv i letpåklædt eller nøgen tilstand til en, man flirter med”. 

Udsagnet kommer fra Jeppe Hald, der er projektleder i Sex&Samfund, og det kan få de fleste forældre til at få nervøse tics. For hvad skal man stille op, hvis man frygter, at ens teenager bliver den næste, hvis nøgenbillede går viralt på sociale medier og pornosider, når forbud og løftede pegefingre er ’no go’? 

Det giver dette foredrag målrettet forældre til store børn og teenagere et solidt bud på. 

Med udgangspunkt i unges personlige fortællinger og et bredt spektrum af ekspertviden fra min bog ’Min teenager deler da ikke nøgenbilleder’ tager jeg tilhørerne helt tæt på unges online virkelighed og de hierarkier og kønsnormer, der gør digitale krænkelser til en valuta blandt nogle. 

Jeg giver samtidig et overblik over omfanget af digitale krænkelser og lægger op til debat og refleksion hos publikum med lydklip fra unge, der selv er blevet delt eller har delt andre ulovligt. 

Foredraget kan tilpasses i tid og indhold efter jeres behov og ønsker. Jeg kan også tage en ung med, der kan fortælle om, hvordan det føles at blive delt uden samtykke, eller en ung, der har selv har modtaget ulovligt materiale og kan fortælle om de overvejelser, han har gjort sig om at dele eller lade være. 

Det siger tilhørerne

Jeg tilbyder følgende foredrag

IMG_1176

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.