Masterclass i debatskrivning

Vil du være knivskarp til at indkredse dine hovedbudskaber og gennem et intensivt kursus lære, hvordan du får dem ud over rampen og trykt i landets mest eftertragtede spalter? Så er en masterclass i debatskrivning noget for dig. 

En masterclass hos mig er for dig, der ønsker at sætte dagsorden i den offentlige debat. Dig, der gerne vil have dine holdninger på tryk i den nærmeste fremtid og som helst vil have et intenst og personligt forløb, hvor du lærer alle de bedste teknikker, tips og tricks – skræddersyet præcis til dig og dine visioner.

Vi tilrettelægger forløbet, så den matcher dine behov. Udgangspunktet for undervisningen er dine ønsker for deltagelse i den offentlige debat, og vi begynder derfor med et strategi-session, hvor vi indkredser dine mål som debattør og lægger en plan for at nå dem.

Et typisk forløb består af en hel undervisningsdag, hvor jeg kommer til dig og lærer dig alt, hvad du har brug for at vide for at kunne skrive debatindlæg selv. 

Herefter ideudvikler og disponerer vi dit næste indlæg – et indlæg som vi efter undervisningen arbejder videre med sammen i de følgende uger. Her vil du afprøve de teknikker og strategiske tricks, du har lært, i praksis.

Forløbet er slut, når dit indlæg er trykt i et landsdækkende dagblad.

Det siger mine kunder

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.