Skal din konference være en dag, alle husker?

En vellykket konference kræver grundig planlægning og en klar ide om, hvad der virker på scenen. En opgave, jeg har specialiseret mig at at løse i alle former og størrelser.

Har du også siddet til et hav af konferencer, hvor du har brugt mere tid på at besvare mails og se på skøre katte på Facebook, end du har på at høre efter, fordi indholdet var enten kedeligt eller gentog alt det, du ved i forvejen?

Hvis svaret er ja, vil du helt sikkert gerne gøre det lidt bedre, næste gang du selv eller din organisation skal afholde et lignende arrangement.

Og her kan du ikke lade tilfældigheder eller held råde. En god konference kræver planlægning.

Jeg klarer planlægningen fra start til slut
Først og fremmest skal målet med dagen klarlægges: Hvad skal gøre netop jeres dag så spændende og tankevækkende, at deltagerne husker den som noget særligt?

Dernæst skal oplægsholderne på plads, men det er ikke nok at hyre de rette til at indtage scenen. For hvad skal de sige, hvordan får vi dem til at komme med pointer og fortællinger, der sætter sig i tilhørerne? Hvordan undgår vi gentagelser i løbet af dagen? Og hvordan hjælper vi oplægsholderne til at komprimere deres budskaber og få dem ud over rampen, så alle oplæg bliver så interessante, at tilhørerne end ikke overvejer at fortabe sig i deres mobiler undervejs?

Den opgave har jeg specialiseret mig i at løse. For organisationer, institutter, NGO’er og tænketanke for at nævne et par af mine seneste kunder.

Jeg tager teten fra start til slut i planlægning af konferencer og events af alle slags – men holder mig selv i baggrunden på den store dag og lader jeres folk shine. 

Intet er for stort – eller for småt. Kontakt mig for en snak om jeres næste event.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.