Foredrag(Gammel)

”Vi har benyttet Millas oplæg til at kickstarte vores ”handleplan for digitale sexkrænkelser”. Og sikke en øjenåbner! Vi tror, at vi ved en masse om nøgenbilleder og sexkrænkelser på nettet, men at komme helt tæt på et offer i Millas foredrag og høre hendes historie, blæste os alle omkuld. En hudløs ærlig fortælling, fint faciliteret af Milla”.
– Eva Kofoed, ssp-konsulent, Egedal Kommune

“Milla Mølgaard og Linea har konstrueret et oplæg, der møder eleverne i øjenhøjde og giver et sjældent indblik i et helt almindeligt ungt menneskes liv, der pludselig ændrer kurs mod afgrunden pga ulovlig deling af intimt materiale. Milla Mølgaards research kvalificerer Lineas fortælling og vice versa. I halvanden time sad vores elever helt stille: Lyttede og stillede spørgsmål”.
– Trine Brix, Kommunikationsleder og faglig pædagogisk koordinator, Solrød Gymnasium

Samspillet mellem Millas årelange og grundige research på problematikken og Lineas personlige beretning om, hvordan man som ung har brug for at blive mødt at voksne omsorgspersoner i sådan en sag, var en øjenåbner for pædagogerne. Tak til Linea og Milla Mølgaard for at gøre et svært emne relaterbart og håndterbart”.

-Eline Gundersen, professions- og uddannelseskonsulent, BUPL Nordsjælland  

 

“Jeg har aldrig tænkt over, om pigerne, jeg kiggede på, havde lyst til at være på billederne. Jeg tænkte kun, at det var frækt at se på.”

Ordene er 20-årige Mikes. Han er en af de unge, der har truet og presset piger til at sende ham nøgenbilleder og efterfølgende brugt materialet til at få anerkendelse blandt de seje drenge. Hvorfor og hvordan han gjorde det, fortæller jeg om i mine foredrag om digitale krænkelser blandt unge. 

Med udgangspunkt i mine bøger og podcast om emnet, fortæller jeg om de kønsnormer, hierarkier og dynamikker, der får unge til at dele sig selv og hinanden nøgne. Foredraget kan foregå online eller live i hele landet. Ofte er jeg sammen med en ung, der har oplevet digitale krænkelser på egen krop. Men foredraget kan designes præcis efter jeres ønsker og behov. 

 

”Vi havde besøg af Milla Mølgaard og Linea på vores gymnasium, og i en yderst veltilrettelagt blanding af fakta og personlige beretninger fik vores elever et bredt og dybdegående indblik i digitale sexkrænkelser og billedeling blandt unge. Eleverne syntes, at arrangementet var virkelig indlevende og inspirerende, og at det var utrolig befriende ikke at blive talt ned til med forbud og skræmmekampagner, men at de i stedet havde haft en nuanceret dialog om emnet”.
– Henrik Dahl Jelstrup, gymnasielærer på Rysensteen Gymnasium

”Tak for et virkelig godt oplæg og efterfølgende diskussion! Det var både oplysende og inspirerende. Helt sikkert pengene værd. Det vil være en god investering.”
– Toke, lærer på Søhøjskolen

 

 

Læs mere om de forskellige foredrag, jeg tilbyder, her: 

Foredrag målrettet forældre

Foredrag målrettet fagpersoner

Foredrag målrettet unge

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.