Hvad skal der til for at få sine meninger trykt på de mest eftertragtede platforme? Hvordan kommer jeg fra ide til færdig tekst, så mine holdninger står knivskarpe og præcise for læseren?

Det rådgiver jeg virksomheder, politikere, organisationer og privatpersoner i. 

Efter fire år som debatredaktør på landets største dagblad, Politiken, ved jeg om nogen, hvad der skal til for at ramme spalterne med et politisk eller personligt budskab. Jeg har læst, prioriteret og redigeret indlæg i tusindvis, og jeg kan hjælpe alle slags debatindlæg og kronikker ud over rampen. Jeg kan være med fra den spæde, uafklarede ide til det færdige produkt og kan strikke en strategisk plan sammen for, hvor og hvordan teksten skal publiceres.

Hvem jeg rådgiver, holder jeg for mig selv, men hvad jeg godt tør prale af, er, at min succesrate ifht. publicering af indlæg er 100% – indlæggene er for eksempel trykt i Berlingske, Kristeligt Dagblad, Politiken og A4 Medier.

Jeg tilbyder både personlig sparring, redigering og ghost writing. Enten 1:1, i mindre masterclasses eller i kurser for hele virksomheder, organisationer og foreninger. Online eller face to face.

Ring eller skriv en mail for et uforpligtende tilbud.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.