“Milla er en inspirerende og engagerende underviser, der kan sit håndværk og er i stand til at få det ud over rampen. Hun har en imponerende evne til at gå ind i de problemstillinger, som vores debattører gerne vil beskrive – og så hjælpe dem med helt konkrete redskaber til at skrive indtagende og kloge tekster. Hun vil være en kæmpe gevinst for enhver organisation eller virksomhed, som vil gøre brug af hendes evner – og hun har mine varmeste anbefalinger: Brug hende!”

Natasja Dybmose, pressechef i Gigtforeningen

 

“Det var et bragende godt undervisningsforløb, Milla Mølgaard lavede om, hvordan man som forsker kan får succes med debatindlæg og kronikker og når igennem til de travle debatredaktører med få vigtige greb. Det, at Milla på forhånd havde sat sig ind i, hvad DIIS’ forskere havde skrevet og tog udgangspunkt i succeshistorierne, havde en virkelig god effekt”.

-Ulla Jepsen, Kommunikationschef Dansk Institut for Internationale Studier.  

 

Hvad skal der til for at få sine meninger trykt på de mest eftertragtede platforme? Hvordan kommer jeg fra ide til færdig tekst, så mine holdninger står knivskarpe og præcise for læseren?

Det rådgiver jeg virksomheder, politikere, organisationer og privatpersoner i. 

Efter fire år som debatredaktør på landets største dagblad, Politiken, ved jeg om nogen, hvad der skal til for at ramme spalterne med et politisk eller personligt budskab. Jeg har læst, prioriteret og redigeret indlæg i tusindvis, og jeg kan hjælpe alle slags debatindlæg og kronikker ud over rampen. Jeg kan være med fra den spæde, uafklarede ide til det færdige produkt og kan strikke en strategisk plan sammen for, hvor og hvordan det skal publiceres.

Hvem jeg rådgiver, holder jeg for mig selv, men indtil videre er min succesrate ifht. publicering af indlæg 100% – indlæggene er for eksempel trykt i Berlingske, Kristeligt Dagblad, Politiken og A4 Medier.

Jeg tilbyder både personlig sparring, redigering og ghost writing. Enten 1:1, i mindre masterclasses eller i kurser for hele virksomheder, organisationer og foreninger. Online eller face to face.

Ring eller skriv en mail for et uforpligtende tilbud.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.